Ledige boliglejemål

Find din nye lejebolig. Klik her for at se vores ledige lejemål på Boligportal.dk

Boligportal

Hos Ejendomsselskabet Midtjylland kan du altid være sikker på at finde en attraktiv lejebolig. Vi tilbyder et meget stort udvalg af boliglejemål med fokus på byer som Herning, Silkeborg og Aarhus. Du finder ledige boliglejemål i mange forskellige størrelser, med rige indretningsmuligheder og en god beliggenhed med de nødvendige faciliteter i nærheden.

Du skal føle dig hjemme i vores boliger. Derfor gør vi os altid umage med at give dig den bedste service hele vejen igennem forløbet. Vi giver dig gode råd i din boligjagt og finder frem til det, der passer bedst til dine behov, ønsker og forventninger til din kommende bolig. Du kan altid komme i kontakt med os, og vi står naturligvis klar til at svare på spørgsmål og løse praktiske udfordringer – små som store.

Vi passer godt på vores ejendomme. Vi har vores egne dygtige håndværkere, der løbende vedligeholder ejendommene og sørger for en høj boligkvalitet. Samtidig betyder det en kort reaktionstid, hvis du akut har brug for håndværksmæssig hjælp til din lejlighed. Så kontakt os gerne med det samme, hvis du ønsker hjælp til din lejlighed.