Ledige erhvervslejemål

Find dit nye erhvervslejemål. Klik her for at se vores ledige lejemål på Lokalebasen.dk

Lokalebasen

Tag os med på råd, hvis du er på jagt efter et attraktivt erhvervslejemål. Vi tilbyder mange forskellige størrelser af erhvervslejemål i byer som Herning og Aarhus (og andre steder), der kan give dig de rette rammer for din virksomhed. Uanset om det gælder kontor, butik, cafe, produktion eller anden form for erhvervslokaler.

Fælles for vores erhvervsejendomme er den gode stand. Vores bygninger er velfungerende og de tekniske installationer er naturligvis i orden, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Vi opererer med vores egne håndværkere, der står klar til at rykke ud med kort varsel, hvis der mod forventning skulle opstå tekniske udfordringer i dit erhvervslejemål.

Som lejer kan du altid regne med Ejendomsselskabet Midtjylland. Vi har mange års ekspertise i at finde de rette erhvervslokaler til vidt forskellige virksomheder – og tager højde for individuelle ønsker til fx en god beliggenhed i forhold til logistikken, i forhold til virksomhedens kunder eller særlige tekniske installationer i forhold til virksomhedstypen.